A cavall per la vall del Corb

Compartir:

Otros

Tipo de itinerario: Circular
Dificultad: Normal
Tiempo aprox. al completar la ruta: 3 Horas
Distancia recorrida: 15 Kilometros
Desnivel acumulado: 150 metros

Ruta patrocinada por el alojamiento:

Posada Rural Cal PerellóDescripción de la ruta
Inicio de la ruta: Cal Perelló - Ametlla de Segarra | Final: Cal Perelló - Ametlla de Segarra

Durant aquesta cavalcada trepitjarem tres comarques limítrofs, la Segarra, l'Urgell i la Conca de Barberà, i travessarem dos dels pobles medievals més emblemàtics de la vall del Corb, Guimerà i Vallfogona de Riucorb.

El primer tram, entre l'Ametlla i el cementiri de Guimerà, transcorre per l'altiplà segarrenc, cavalcant al pas i al trot per camins de terra entre camps de cereal, amb molt bones vistes del pla d'Urgell i el Pirineu.

En aquest punt iniciem un descens pronunciat des del castell de Guimerà fins al pont sobre el riu Corb, travessant tot el nucli medieval.

Per sortir agafem un camí de ferradura que travessa la solana de la vall fins a Vallfogona de Riucorb, passant pel molí mil.lenari de la Cadena.

Després d'endinsar-nos en la vila del famós Rector, pugem a trot i galop fins a l'Ametlla.

-----

Durante esta cabalgata pisaremos tres comarcas limítrofes, la Segarra, el Urgell y la Conca de Barberà, y atravesaremos dos de los pueblos medievales más emblemáticos del valle del Corb, Guimerà y Vallfogona de Riucorb.

El primer tramo, entre l'Ametlla y el cementerio de Guimerà, transcurre por la meseta Segarra, cabalgando al paso y al trote por caminos de tierra entre campos de cereal, con muy buenas vistas del plan de Urgell y el Pirineo.

En este punto iniciamos un descenso pronunciado desde el castillo de Guimerà hasta el puente sobre el río Corb, atravesando todo el núcleo medieval.

Para salir cogemos un camino de herradura que atraviesa la solana del valle hasta Vallfogona de Riucorb, pasando por el molino milenario de la Cadena.

Después de adentrarnos en la villa del famoso Rector, subimos a trote y galope hasta l'Ametlla .

Más información

Web: http://www.calperello.net

Teléfono: 696128577¿Dónde se encuentra?
Guimerà (Guimerà)