Villa Manresana

Compartir:
Villa Manresana

Alquiler completo / Exclusivo | 2 casas , 4 habitaciones , 2 baños | de 4 a 17 personas.


Reservar Villa Manresana ahora

Enviar solicitud de reserva
¡¡Aún no se te cobrará nada!!




Descripción del alojamiento

Núm. de Homologación: 59 | Casa Rural

Situación del alojamiento: Céntrica | Cerca de la Playa: No, y de la Montaña: | Acceso asfaltado:

Sant Ramon (la localidad donde se encuentra el alojamiento) tiene 495 habitantes.

VILLA MANRESANA. Agradable y casa señorial datada del año 1919, reformada en 1986, decorada y acondicionada en 2009. Situada en el centro de Catalunya, en la comarca de la Segarra entre los pueblos Sant Ramon y Manresana.

Zona muy tranquila y bien comunicada, adquirida hace un tiempo para ser destinada a turismo rural de calidad, puesto que los amplios espacios tan interiores como exteriores, la esmerada decoración entre moderno y clásico hará que Villa Manresana sea un lugar deseado por muchos turistas que salen de las ciudades por pasar unos días de descanso en esta zona rural que ofrece infinitas posssibilitats; rutas, excursiones, andadas por los campos de cereal, etc.

Descansa en un ancho espacio ajardinat con piscina, jacuzzi, SPA, zona aparcamiento, picnic, antiguo corral reservado del frío y el calor (en construcción), de gran encanto y rusticitat, muy apto por saborejar las carnes, pescados y verduras que la barbacoa ya existente les proporciona.

Reserva ya Villa Manresana, un gran acierto y garantía de pasar unas excelentes vacaciones tanto para gente grande, grupos de jóvenes o familiares con niños.
Descripción de las habitaciones y/o alojamientos independientes :

Villa Manresana está situado en Sant Ramon de Portell, en la comarca de la Segarra. Ofrecemos un trato personalizado a todos nuestros clientes. La casa dispone de 4 habitaciones, cada una con una decoración diferente y varios estilos, tres dobles y una triple. Capacidad 15-17 personas.
La cocina está totalmente equipada con todos los enseres y electrodomésticos necesarios por estar como en casa. Conjuntamente a la cocina hay un comedor muy grande con chimenes. Sala de estar con T.V., 2 baños completos, un de ellos de estilo antiguo totalmente reformado, terraza, sala de juegos con T.V, cama supletoria, sofá cama y posibilidad de alquilar conjuntamente con un apartamento.
Tambén disponemos de un gran aparcamiento, barbacoa y jardín con mesa y sillas.

APARTAMENTO CAL JOSEP

Apartamento que consta de cocina totalmente equipada con salita de estar, baño con ducha y una habitación doble.

Ideal para 2 personas.
Características y Servicios
Exterior:
  • Aparcamiento propio
  • Barbacoa
  • Jardín
  • Piscina
  • Terraza
Interior:
  • Televisión
Habitaciones:
Restauración:
  • Servicio propio de comida a domicilio

Descripción de las actividades en el propio alojamiento :


Listado de las actividades en el propio alojamiento :
  • Instalaciones de recreo para los niños
  • Se organizan celebraciones: bodas, despedidas, comuniones...
  • Se organizan actividades de aventura

¿Dónde se encuentra?
Villa Maresana
25216 - Sant Ramon (Sant Ramon)
.


Entorno y Actividades
Descripción de las posibles actividades a realizar por los alrededores
MONESTIR DE SANT RAMON 'L'ESCORIAL DE LA SEGARRA'

L' edifici més rellevant és el Santuari de Sant Ramon Nonat, que segons documents de l'època es va inagurar l'any 1695. Consta d'una església d'una sola nau de 44 metres de llarg i 10.5 metres d'ample de creuer i una cúpula de 33 metres d'alt. Hi ha 4 capelles a cada costat que tenen 4 metres de profunditat i es comuniquen interiorment formant el cos de l'esglèsia. A l'altar major hi ha un monumental retaule barroc que ofereix un aspecte esplèndid. Al cambril antigament hi havia el cos de Sant Ramon Nonat, que fou expoliat l'any 1936, però en l'actualitat s'ha substituit per una relíquia del sant.

L'ESGLÉSIA DE SAN JAUME

Església de l' antic poble del municipi de Sant Ramon de Portell (Segarra), situat a l'W del cap del municipi, pràcticament conurbat, al voltant de l'antic castell de la Manresana, centre del marquesat de la Manresana. Conserva l'estructura romànica amb afegits i reformes fetes posteriorment.

EL CASTELL DE LA MANRESANA

El marc històric on situarem la Manresana és una zona que estava considerada com fronterera dels imperis Carolingi i Musulmà. Al voltant de la segona meitat del segle X . En aquesta zona abunden els castells i torres de guaita.
Històricament, fins a l'actual terme de Sant Ramon,arribava la marca fronterera del comtat de Berga, creada pels comtes de Cerdanya abans de 1034 època en què ja s'esmenten com a existents el castell de Portell i el de Gospí. En canvi, es creu que la Manresana era una fortalesa avançada del comtat de Manresa i que, per això, devia prendre aquest nom.
En l'inventari de dominis del comte Guillem Ramon de Cerdanya, ja surt el nom de la Manresana que governà durant el període 1068-1095 .També apreciem que en aquesta època els comtes de Barcelona, els quals hom assenyala com a guanyadors d'aquell paratge per dret de conquesta l'any 933, devien haver cedit o atorgat drets al comtes cerdans.
Del poble de la Manresana, també es tenen notícies de l'any 1067 que ja feia temps que hi havia un castell i un poble, ja que consta com a possessió d'Almatruda, senyora de Portell i parenta dels vescomtes de Cardona.

CAPELLA DE SANT RAMON NONAT DE PORTELL

La capella de Sant Ramon Nonat de Portell fou construïda entre els anys 1651 i 1655 just al mateix lloc on, segons la tradició, havia nascut el sant el 2 de febrer de 1200, sent els seus pares Arnau Sarroy i Ermessenda, filla del poble de Claret.

Seguint la tipologia de les capelles d'aquella època, es tracta d'un edifici de petites dimensions situat a tocar de la carretera que ve del poble de Sant Ramon. És de planta rectangular i amb un clar domini del mur, amb parets laterals d'un gruix considerable i tan sols dues petites obertures exteriors: una estreta finestra en sentit vertical al mur del presbipteri, que interiorment està tapada, i una obertura circular per sobre de la porta d'entrada que té la característica de ser un cristall de sal regalat pels cardonins.

Actividades en tierra firme :
  • Cicloturismo / Mountain Bike
  • Caza
  • Senderismo / Trekking
  • Rutas a caballo
  • Paintball / AirSoft
  • Quads
  • Talleres varios realizados fuera del alojamiento
  • Museos / Sitios de interés
  • Golf
Actividades aéreas :
  • Paseos en globo
Actividades acuáticas :
  • Barranquismo
Qué ver, zonas de interés turístico
Comarca situada a l'altiplà central de Catalunya, a llevant de les terres de Lleida. Les valls dels rius Corb, Ondara, Sió i Llobregós marquen el territori de sud a nord, generalment pla, accidentat al sud per les serres de Montargull i de Bellmunt i al nord per la serra de Pinòs.

Formà part de la terra de frontera entre la dominació cristiana i islàmica, fet que explica l'abundància de castells i de pobles fortificats. La capital, Cervera, ha tingut una importància històrica que reflecteixen els seus monuments. Comarca agrícola (cereals i també olivera i ametller) i ramadera, hi té tradició la indústria agropecuària (gran cooperativa de Guissona).




NO ENCUENTRA LO QUE BUSCA? NO SE PREOCUPE


Puede encontrar más alojamientos por la zona en este enlace.